Caesalpinia gilliesii |
Odgovori | Stranica <1 789 |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E.nona, lijepa je... još kad procvjeta......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E. Nona, zaista se radujem zajedno s tobom što si dočekala cvijet.....
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako je nježna
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna je nona, prava egzotika !
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam moju premještala u jesen ( po sjetvenom kalendaru od moon) i nije uginula ali ni jedan list nije bacila. Tako sam tužna a bila je divna!
|
|
Rijeka
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E. Nona, kako ti se čini???? Da li je drugi osjećaj vidjeti na slici ili kad ju možeš pomilovati od dragosti i zahvale za divan cvijet????
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
skroz drugo, baš sam sretna što ju imam samo je šteta što ne može zimu preživjeti kod nas u zemlji, tako nježan i poseban cvijet |
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidjela sam dva grma u jednom selu u blizini koja su sada u punom cvatu. Pitala sam vlasnike kako rade po zimi. Rekao mi je da ostavi vani a u proljeće oreže samo oštećene grane. Iste biljke sam vidjela prošle jeseni vani, to je bilo oko 1.11.
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala milice7
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |