A da kupimo ovo za klince ? |
Odgovori |
Korisnik | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Tema: A da kupimo ovo za klince ? Objavljeno: 14 Listopad 2008 u 12:10 |
http://www.aukcije.hr/item.php?mode=1&id=385317
moj novčanik je prazaaan ali možda da kupimo od zajedničke love ?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Objavljeno: 14 Listopad 2008 u 15:01 |
Ja se ne bih upuštala u ovu kupnju, jer se nadam da ču stići spremiti igračke svoga sina koje je već prerastao!!!
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Objavljeno: 14 Listopad 2008 u 15:37 |
pa to je samo prijedlog...ne mora biti usvojen
učinilo mi se kao dobra prilika
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Objavljeno: 14 Listopad 2008 u 18:03 |
dobra ideja iris!!!!
iako mislim da bi se jos na pocetku trebali drzati naseg podrucja...
jeli koliko sam cuo iz razgovoru sa tetama imaju dosta raznih donacija ali nista ovakog tipa da im netko poklanja cvijeće i ostale potrebstine za vrt...
ali kada budemo malo veci uvijek dobro dođu ideje koje imamo na umu od ranije...
no ako su ostali clanovi za i ja podrzavam ovu ideju!!!
|
|
iris
Objavljeno: 14 Listopad 2008 u 18:04 |
ovo je trebalo biti onako usput....uz bombone
naravno da je cvijeće i dalje najvažnije
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Objavljeno: 14 Listopad 2008 u 18:30 |
treba vidjeti sta kazu ostali
|
|
proljeće
Objavljeno: 15 Listopad 2008 u 08:22 |
Uh sada ste me malo iznenadili!!!
Ja sam mislila poslati igračaka koje je moj sin prerastao???!!!
Šta kažete da li je to dobra ideja ili....
|
|
iris
Objavljeno: 15 Listopad 2008 u 10:17 |
zašto ne bi bila dobra ideja
|
|
proljeće
Objavljeno: 15 Listopad 2008 u 11:02 |
Ok, to mi je drago čuti...
Sinoć sam spakirala puno autića s kojima se moj sin više ne igra, kao i nekih drugih igračaka, a danas moram oprati plišane koje mu više nisu interesantne...
Mislim da ću imati jednu kutiju igračaka...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Objavljeno: 15 Listopad 2008 u 12:11 |
Ideja Iris nije loša, ali ja mislim da svatko od nas može kući naći igračke, praktički još nove i ako želi načini paket i pošalje dječici, neovisno o forumu i zajedničkoj akciji. Napr. meni se ideja dopala, jer mi igrače mog unuka nosimo u dječji vrtić, ali mislim da bi ovo bilo puno pametnije.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
iris
Objavljeno: 15 Listopad 2008 u 12:17 |
može to i tako al kod mene nema igračaka po kući pa mi to ni nije palo na pamet |
|
proljeće
Objavljeno: 15 Listopad 2008 u 14:38 |
Ja sam se odlučila za igračke, jer trenutno nemam ni vremena ni inspiracije (došla mi je bolesna šogorica iz Njemačke sa sinom pa si zamisli kako mi je znam sve bolesti koje postoje valjda....), a te igračke mi stvarno samo smetaju, a vjerujem da će nekoga bar malo razveseliti.
Sada samo treba organizirati prijevoz do Slavonije???!!!
|
|
proljeće
Objavljeno: 15 Listopad 2008 u 14:41 |
Slažem se s tobom Triša i ja sam mislila to odnijeti u vrtić, ali s druge strane mi se čini da je ovo stvarno dobro djelo poslati toj dječici....
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |