Chat - Brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 111112113 |
Korisnik | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki,preslatka su ova dječica, neki imaju i ćuće, divni su! ova jaja koja drže, jesu li to oni sami lijepili!
hvala ti na odgovoru, rješila sam printom, imala sam samo 4 dana na raspolaganju pa nisam naručivala preko interneta! uf, ja sam daleko, od svega! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nebi vjerovali skoro sve su sami napravili uz pomoć pokojeg roditelja.Većina ih je na kavi i u šopingu.Lanjska starija grupa je imala tisuću pitanja.Ove pačiće nisam ni čula.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Lilli28
Novo sjeme Pridružen: 28 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vecer curke.. nova sam pa mi treba vremena da vas pohvatam.. Ima li koja curka iz BIH, tocnije Brckog i okolice? :)
|
|
dancika
Novo sjeme Pridružen: 31 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje tete salvete, prvo da vas nagrdim što ste me navukle na ovaj predivni hobi. sram vas bilo!!! naime tražila sam ideje za uskršnja jaja i naiđem ja tako na vaš forum, a ono ajmeee, koji radovi. reko ovo je super idem i ja probati. forum sam pročitala od početka do kraja (više manje). pogledala većinu galerija. radovi su vam fantastični! puno toga naučila. hvala puno na korisnim i odličnim savjetima. tako ste divne i krasne, bez imalo škrtosti dijelite odlične savjete. hvala drage moje tete salvete.
|
|
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav. Jučer sam kupila ovaj set.Jedva čekam da stigne https://www.wish.com/product/55c1c59085fbd842104f4c6d
|
|
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav. Ima li koga mozda iz Amerike ili Canade tko bi mi mogao poslati sjeme ili dolazi u RH? Hvala
|
|
macorka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
https://www.biovrt.com/vijesti/udruga-biovrt-poklanja-prirucnik-i-sjeme-za-pokretanje-vrtova-u-vrticima-i-udrugama/?fbclid=IwAR1B9z0HIVazmUkJfshWiVvGelFTs-QzDbn6jk3hulBTJxZfuUvlIOAoR
|
|
Odgovori | Stranica <1 111112113 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |