Dorina1904 - moj ručni rad |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni su ti radovi, poluver za tvoju djevojčicu je prelijep, ne bi se reklo da ga je radio početnik!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dorina1904
Već proklijao Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo mene opet e baš sam se navadila svaki dan ,ali moram pregledati što ima novo kod tebe, i svaki put ponovo
|
|
dorina1904
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nichll , lilie , antonija - hvala na posjeti i na pohvalama
Antonija - plela sam i prije , ali samo za lutke , ovo je moj prvi rad koji je namijenjen nošenju
Fany54- još jednom hvala za sve pohvale.Eto odlučila sam poslikati sve što sam do sada napravila pa tako da svaki dan nešto novo ubacim.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Dorina, baš su ti krasni radovi i ovi uramljeni su mi baš krasni, idealan poklon!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Dorina, prekrasni su ti radovi, posebno ove cvjetne slike
|
|
dorina1904
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida , OTOK
|
|
Julija D
Već proklijao Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno prekrasno.
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ti si prava vrednica! Dekupaž, vezenje, a sada i štrikanje! Bravo, bravo!!!
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se divim onima koji znaju i lipo vezu-ja ne znam:(
Posebno mi se sviđaju slike-naročito druga po redu na prvoj strani galerije, a ovaj kiwi nadstolnjak...volim tu boju, volim cvjetiće na njemu-pala sam odmah na njega čim sam ga vidila |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divni radovi,posebno mi se svidjaju slike
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako puno lijepih radova, ja bi izdvojila po meni najljepša je žuta ruža ( uokvirena),bogato je izvezena i odlično složene nijanse kocna.
Tebi odličnoj vezilji decoupage može biti samo odmor,i relaksacija, meni je ovo tvoj pravi rad, da se nittko ne naljuti, i žao mi je što su ove galerije ,i ručni rad i hobi puno manje posječene od dec. |
|
dorina1904
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na posjeti i na pohvalama.Skoro sam i zaboravila na ovu galeriju.
|
|
anel
Novo sjeme Pridružen: 08 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dragi moji novi prijatelji! Toliko divnih radova,slobodna sam reći umjetničkih na puno tema..... oduševljena sam. za početak svi ste jedinstveni svako na svoj način prekrasni i da ne duljim veliki pozdrav i počastite nas i dalje vašim idejama i prekrasnim radovima. Ja posebno volim heklanje i od nedavno radim nakit onako za svoju dušu! pa dok savladam svu tu tehniku ....vidjet ćete nešto od toga.
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni radovi posebno ona velika zuta ruza
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |