Mali kamenjar, @kaktus |
Odgovori | Stranica <1 242526 |
Korisnik | |
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
Sponzorirani linkovi | |
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga JosipaNu puno ti hvala
|
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo rascvjetano kaktusiću, tulipani su predivni, šteta što nisu svi raspoloženi za cvjetanje .
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno cvijeće, još da nam je malo kiše
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da ti se sviđa, i meni je žao što se nisu svi racvjetali ali važno je da jesu... |
|
|
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je ti se sviđa Danas sam ja glumila kišu , uzela sam crijevo i dobro zalila.. |
|
|
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravljam te u šetnjici jako ti je lijepa gredica, jeli na zadnjoj slici vlasac.
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oprosti!
|
|
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Catalpa na predzadnjoj slici je vlasac, hvala što šetaš mojom gredicom
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja čekam onu divnu šarenolisnu peruniku da procvjeta...
|
|
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Bugice bit će slika sutra danas nisam imala vremena,
a ona je procvjetala ... |
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe promjene i u kamenjaru i cvijetnjaku uz žičanu ogradu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
@kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Lucy
|
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prijavljujem setnju....jako lijepo .....samo, zasto gradjevinski blokovi?....mozda bi bilo ljepse nesto prirodno.....drvo, kamen....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo kaktus, napredak je fantastičan, lijepa gredica i kamenjar
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
raste buja napreduje da pokaze svoju raskoš svaki kutak
|
|
Odgovori | Stranica <1 242526 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |