Ruža odrvenila |
Odgovori |
Korisnik | |
24crogirl
Nedavno posijan Pridružen: 13 Ožujak 2012 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 11:01 |
bok svima,prijavila sam se na forum jer imam jedan to jest dva problema...dvije ruže ispred kuce su mi ''odrvenile''.Rezane su prosle jesen,inace su na uvjetima koje im bas i ne odgovaraju(nisam ih ja posadila-to je djelo moje svekrve)stalno ih napada us i pjege crvene i crne dobivaju...ja ih spricam ali ne pomaze nista.dok nisam dosla bile su zapustene i grane su odrvenile,u biti stvorilo se deblo s granama koje ne daju bas nesto cvjetova.staviti cu kasnije sliku...kako da ozivim te ruze...jel smijem odrezati to ''deblo neproduktivno'' do zemlje ili da ju ne diram...ipak ne bih htjela uraditi stetu nego im pomoci...
|
|
You know all those things you've always wanted to do?You should go do them.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
24crogirl
Nedavno posijan Pridružen: 13 Ožujak 2012 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
24crogirl
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo kako izgleda,molim pooooooooooooomooooooć
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hmmmmm,teško da će iz ovoga panja nešto rasti!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš predivnih ruža, sadnice po 15-tak kn.
Nemaš što žaliti izvadi to i stavi nešto novo, i na vrijeme reagiraj na napasnike i bolesti. Za cvijećem se ne žali, bar to u životu možemo promjeniti i birati |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja vidim tu crveni se mladica na njoj,ali ipak ruza je dobro stara i zapustena,tako da bi je najbolje bilo izvaditi.Ako se i oporavi,i krene iz tih mladica moguce da bude divlja.Nekako mi se i tlo oko nje čini loše,vidim neke kamenčića,vidim nije ni okopavana,tako da je vjerovatno moguće da i ako krene da krene divljak..Ništa nečeš dobiti ako taj "panj" odrežeš do kraja jer možda je to kalemljena ruža,kojoj sve ispod kalema,divlje je..I,ako se odlučiš za nove ruže,nemoj ih saditi na isto mjesto.Korijen ruža pušta neke otrove i zato s ene preporučuje opet saditi ruže na mjesto starih,jer ih taj otrov u korijenu ubije..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
24crogirl
Opcije poruke
Hvala(0)
|
riješen problem počupani panjevi,žao mi ih je bilo...ali sad se počinje iznova,kamion sa zemljom se čeka i budem napravila cvjetnu oazu ispred kuće
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemaš što žaliti. Mlade stasite biljke su uvijek ljepše od starih i zapuštenih
To se upravo tako radi, u startu napraviti pravu stvar a ne kilaviti i mučiti se. Bravo za kamion zemlje |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |