3d puzzle - modeli |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
dominikmia
Novo sjeme Pridružen: 28 Travanj 2010 Lokacija: Czechoslovakia Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ili bi ih htjela izložiti???
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dominikmia
Novo sjeme Pridružen: 28 Travanj 2010 Lokacija: Czechoslovakia Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stalno se vraćam i gledam slike, super su, mravac je odličan, kaktusi, a tek svinja ma svi su genijalni
Već ih vidim na počasnom mjestu na svojoj izložbi, da pokažemo ljudima što se sve može od puzzlica, da nisu samo one plošne ...ako si za???imamo malo vremena, izložba je 28. i 29.05.2010. ... pa mi molim te javi ako si ua suradnju .. Izložba je predviđena s naglaskom na klince, dogovoren je organizirani posjet dječjih vrtića i okolnih škola, naravno doći će valjda i roditelji, dr. odrasli, ... a oov bi bilo baš pravi hit , klincima jako zanimljivo .... efektno je ..
pozz
|
|
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde da još netko voli 3d puzzle. Naravno da ćemo ti se javiti (već jesmo) i pripremiti ćemo neke radove za izložbu.
Hvala na pozivu. |
|
UltraDwlux
Pustio korijenje Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako zanimljiv hobi, samo nekako mi se čini da je to skup hobi ili? hmmm u svakom slučaju rado bi vidio još samo pretpostavljam što kompliciranija puzla više ...košta!
|
|
dominikmia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ispada da je skup, sama puzzla košta, nađu se proizvođači po povoljnijim cijenama, poput Castorlanda, Trefla, Educe i sl. a sada su i jeftinije nego prije...a onda sliejdi uramljivanje, odnosno ljepljenje na kartonsku podlogu najčešće, pa staklo, koje nije tako skupo, Najskuplja stavka su okviri, što deblji, sa zlatnim ili srebrnim nitima uokvireni, to su skuplji..i još ako ide na passpartu podlogu (papir u boji) e onda je skupo ...krajnja cijena .. ali sve to ima svoju draž ... ako nađete nekog svog majstora kod kojega stalno nosite svoja tzv. remek djela, onda dobijete i nekakav popust,ovisi o čovjeku ... a sljedeća je izložba u kolovozu 2010. u Krapini ..detaljnije čim saznam ... ....
|
|
UltraDwlux
Pustio korijenje Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok skup hobi, eto barem se netko s time bavi pa vidimo stvari i radove koje inače ne bi ni gledali što iz neznanja ,što iz nemogućnosto pa ako imate mogućnosti moja podrška, lijepo je to.
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O, pa zar će biti izložba u Galeriji u Krapini ili u novom muzeju?
Nedavno sam posjetila izložbu prahistorije i vidjela sam na izlazu među suvenirima za kupiti i neke 3D puzzle, mislim da je mamut bio u pitanju |
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pročitala sam sve od početka do posljednje rijeći, jer sam se sa ovom vrsti umjetnosti prvi put srela , za mene su puzzle do sada bile papirnate slagalice (znate koje , sa bonbonjera ili dječjih slikovnica), i hvala što ste vi koji se time bavite pokazali i nama koji o tome neznamo ništa .Kako to radite, nacrt,pa rezanje , pa spajanje nemojte se smijati , ali ja to tako zamišljam .
Naročito mi se sviđa svinja i skakavac. |
|
dominikmia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, nešto slično kako ste opisali.. ali za detalje ćete morati pitati božikovine... Moji uradci su već formirani djelomično, samo ih treba sastaviit, mislim na plošne puzzle i 3 D od kartona ... i meni se jako sviđaju sve...pauk posebice, dinosaur dino je fenomenalan ...nekako mi pauk poseban jer je najveći, a ni jelenja glava nije na odmet..baš je fora ... Uglavnom, više o puzzlama, svim vrstama i održanim izložbama možete vidjeti na www.puzzleland.info ...još radimo stranicu ..forum moćda još nije u funkciji, no uskoro... ... MOžda idući tjedan uspijem napokon skočiti do Krapine pa me zanimaju one 3 D puzzle ili modeli ..mamut ??? to je u suvenirinici muzeja ili???? Moram ih pronaći i priložiti svojoj kolekciji, bit će baš prikalada za predstojeću izložbu u tamošnjem muzeju ..
hvala na informaciji ..
|
|
dominikmia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaboravila jednu sitnicu... a nije opet nikako nije sitnica ...
Zahvaliti se što ste nas nazvali umjetnicima, mislim nas ljubitelje puzzli...većina ljudi to ne smatra umjetnošću nikakvom, argumenti su brojni ..ali ipak se nešto stvara ...web stranica je osmišljena i napravljena upravo s tom namjerom, da nas okupi... da pokaže čari i raskoš puzzlica, kako ih volim od milja nazvati .. pozdrav
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav! Zanimljiv hobi, a i skup. Lijepo od tebe što si to podijelio sa svima nama.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pošto šperploča nije prihvatljiv materijal za izradu modela namjenjnih klincima, bacamo se na izradu strojčeka - 3D printera.
Držite nam fige da uspijemo. |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |