Tečajevi i kavice |
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Korisnik | |
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e djevojke moje, a ja vam danas imam isto radionicu, i to crtanje na svili. .jedva čekam. .sutra ću vam reć kako je bilo. .
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
definitivno :) najvise mi se dopalo sto ima vas koje ste maherice, no neke rade polako, pa i pogrijese i ne drame ono kaj bum sad to je grozno (kao npr sto cujes na ovim ostalim pocetnickim tecajevima). svi moji radovi imaju neku greskicu koju namjerno napravim - kao male packice ili vece pukotine cisto da nista ne bude savrseno :) eto....cak i naopako N na staklu je postalo prepoznatljivo dok nisam skuzila da se potpisujem naopako :)
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budući se spremaamo opet za kavicu u Zgb, planiram donjeti i nešto svojih salveta. Bilo bi nam drago da nas je više!
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=496&PID=117116#117116 |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaj nitko od majstorica sa salvetama se ne bu pridružil sutrašnjoj kavi? Bilo bi nam drago! |
|
SandraST
Nedavno posijan Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za sve zainteresirane tete salvete iz Splita i okolice, interesantne i sasvim nove radionice na
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001399901497 Tema je Aromatični Božić i Nova Godina, stare tehnike se primjenjuju na nove načine.... |
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curke i ja bih ali..nazalost zivim pored Osjeka rado bih dosla
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neznam dal sam odabrala dobru temu, al mislim da jesam!!!
Htjela bi obavjestiti, ako ima zainteresiranih, o radionicama u Varaždinu: 27.05., petak,u 16h - dvokomponentni krakle na keramičkim tanjurićima 31.05., utorak, u 17h- dvokomponentni krakle na keramičkim tanjurićima 03.06., petak, 17h- izrada slika na platnu salvetnom tehnikom i pittorico efektom 07.06., utorak, 17h- izrada slika na platnu salvetnom tehnikom i pittorico efektom 10.06., petak, 17h- salvetna tehnika i postizanje starinskog efekta patiniranjem cijena radionice je 60kn informacije 042 490503 |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |