Astilba |
Odgovori | Stranica <1 678 |
Korisnik | |
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni se događa, pogotovo ako posadim, a ne označim mjesto sadnje novih biljaka da u rano proljeće zakopam u lukovice ili korijen... zaboli me tada kao da sam sebe porezala... Prije sam i ja stavljala oznake, ali su mi se previše isticale pa sada na mjesto lukovica ili nekih biljaka kod kojih preko zime ne ostane nadzemnih tragova jednostavno upiknem kratki štapić koji se po boji stopi sa okolinom. U jesen nastojim ostaviti od svake biljke bar dio stabljike tako sa je u proljeće vidljiva pa tako i kod astilbi. Njihove cvijetove niti ne odrezujem poslije cvatnje jer mi i preko zime lijepo izgleda kada nešto strši iznad snijega. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Odgovori | Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |