Slike staklenika, plastenika |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
domingo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veoma lijepi staklenici......kad bi nam malo objasnio kako da ih i mi napravimo. Navodno sam čuo da bi se smanjilo grijanje potrebno je plastenike ukopati do 2 metra.
Zanima me što ti misliš o tome? |
|
Sponzorirani linkovi | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joooj gazda opet se igraš s našim živcima. Znaš da smo mi babe jako znatiželjne i nestrpljive......
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Admine bilo je prekrasnih slika, zašto su izbrisane s prve stranice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stavljao sam ih preko photobucketa pa ih je netko obrisao....
ali stavim nove
|
|
trantinchica
Upravo klijam Pridružen: 27 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mene zanima nesto vezano za plastenike..
mislila sam napraviti neki mali,tek tolko da ima za osobnu upotrebu..i to bez grijanja..da li bi mi pelargonije i drugo cvijece moglo tu prezivjeti preko zime? u kuci nemam nigdje mjesta pa mi se preko zime sve smrzne.. |
|
bitno je ocima nevidljivo,samo se srcem dobro vidi..
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne, jer plastenik bez grijanja nije nista. u plasteniku je toplo samo ako ima sunca, cim sunce zadje temp. je ista kao i vani ako ne i niza
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je isprobano s malim staklenikom u kojem sam s puno optimizma držala preko zime kaktuse - većina ih je na žalost smrzla.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav administrator! Prije svega čestitke!!! I mene bi zanimao plastenik samo za domaću proizvodnju tako da sve ne moram kupiti. Ja bih u njega sijala što je više toga moguće tako da imam što manje izdataka za pelcere na početku sadnje. Znači da ja ne bih ništa spremala preko zime. Da li bi mi za to bio dovoljan plastenik, za tu malo raniju sjetvu; recimo već pred kraj 3 mj. , živim i Hr. zagorju. Mooooolim te javi se!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ovo je moj mali plastenik kupljen gotov,malo dorađen.Veličine je 2,70 x 2,20 m i dovoljan je za malu obitelj za rano sijanje u proljeće,presadnice i jako se dobro pokazao kod sadnje u kasnu jesen.Smrcko,nadam se da sam pomogla tebi,ali i ostalima koje zanima.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesi pomogla si. Sanduci su super ispali i uredni su. Pohvali vrijednog supruga, ako je on to napravio.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
On je napravio manji dio,a ostatak ipak ne stigne.Kod velikih radova ipak treba pomoć.Ali pohvale su ipak njemu.
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |