Ljetni čempres lat. Kochia scoparia |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina
kamenjar Curke, hvala vam na brzim odgovorima. Svakako ću probati malo sjemenki staviti na sjevernu stranu. Dio će biti na suncu, južna strana.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugicaza5, kako prodje sav taj plan sa cempresima i jesi zadovoljna? Mene je ovaj zbun odusevio kad sam ga vidjela kod svekrve u basti, prosto mekan kao kosa, dekorativan i "jasno" zelen... Ma prelijep je. Jedina mu je mana sto je jednogodisnja biljka, bar ja ne volim to nesto svake godine nanovo pa ti zima unisti trud, pa opet u krug... A to sto se sam zasijava meni ne znaci jer bih ga ja u vecu saksiju uzgajala i vise bi zavrsilo na podu sjemena nego u mojoj saksiji.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne mogu se pohvaliti. Sijala sam u teglu i niti jedan mi nije niknuo. Dogodine ću probati direktno u vrt.
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bas steta. Nista, sledece proljece pravo u bastu i kazu samo se u martu-aprilu baci sjemena tu gdje hoces da nikne. Ja cu tako uraditi kod mame.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, navodno niče i množi se kao korov, ali meni, eto, nije uspjelo. Inače je baš prelijepa i dekorativna biljka. Ujesen bude crven.
|
|
nedim888
Novo sjeme Pridružen: 20 Siječanj 2015 Lokacija: Bos. Krupa Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ima na ebayu sjeme http://www.ebay.com/itm/Heirloom-1000-Seeds-Grass-Burning-Bush-Kochia-Scoparia-Red-Flower-Garden-/381131198524?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item58bd30903c
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako sam tvrdoglava, ovo proljeće ponovo sijem ovaj preslatki čempresić. Ne dam se ja samo tako.
|
|
cvijatna
Novo sjeme Pridružen: 03 Veljača 2015 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav
za ljetni čempres on se sije direkt vanka,i to u 3-4 mjeseca.Iman tu biljku i stvarno je prekrasna. Pogotovo kada ona dobije crvenu prekrasnu boju. |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo da ti poželim dobrodošlicu na ovaj divni forum! Drago mi je da si s nama podijelila svoje iskustvo o ovoj divnoj biljci, a baš sam se dvoumila trebam li ga sijati u kući... ... jer sijala sam ga unutra prošle sezone i nijedan nije niknuo.
|
|
cvijatna
Novo sjeme Pridružen: 03 Veljača 2015 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti
kada ga posiješ vanka treba mu dosta sunca,malo vlage i drenirano tlo,i to je to nadam se da ceš ove godine uzivati u tome prekrasnom cvijetu. |
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |