Glicinija - Wisteria |
Odgovori | Stranica <1 181920 |
Korisnik | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne su vam glicinije, oduševljava me tonska skala plavetnila.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Ivančica Maslačko
Novo sjeme Pridružen: 28 Travanj 2016 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, moja bebica iz sjemena...a kako sam posijala prije nego sam se informirala vidim da ću prije dočekati da mi djeca krenu u školu nego da ona procvijeta! Ali nema veze, kada se to i dogodi bit će to za mene pravo čudo...jer one tvrde i velike sjemenke su me baš fascinirale (ja sam početnik, kako na forumu tako i kao "vrtlarica" i "cvijećarka" ) Svakako ujesen i neka reznica iste će biti! |
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla
Biljčica je nježna, ali narasti će...treba strpljenja kao i s djecom |
|
|
|
Glog
Nedavno posijan Pridružen: 04 Veljača 2015 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 55 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=Ivančica Maslačko]
Evo, moja bebica iz sjemena...a kako sam posijala prije nego sam se informirala vidim da ću prije dočekati da mi djeca krenu u školu nego da ona procvijeta! Ali nema veze, kada se to i dogodi bit će to za mene pravo čudo...jer one tvrde i velike sjemenke su me baš fascinirale (ja sam početnik, kako na forumu tako i kao "vrtlarica" i "cvijećarka" ) Ivancice moj savjet je da posadite jos 2 ovako iz sjemena i premjestite ih u zemlju na konacno mjesto u trokut jednu do druge. Kada porastu oko 1 m tada te tri biljke upletete u pletenicu (ne previse stezati). Na taj nacin se medusobno pocnu stezati i oduzimaju si bujnost sto dovodi do ranijeg cvjetanja. Opasnost od susenja zbog medusobnog "gusenja" ne postoji. |
|
Ivančica Maslačko
Novo sjeme Pridružen: 28 Travanj 2016 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš krasna ideja! Imam ih već, 6 sam posijala! Uradit ću tako sigurno! Bit će onda update slika sigurno! Hvala na savijetu i na dobrodošlici!
|
|
Glog
Nedavno posijan Pridružen: 04 Veljača 2015 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 55 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema na cemu!
S nestrpljenjem ocekujem Vase novosti! |
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bijela ljepotica, još mlada, ali lijepa
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
mememe
Mladi grm Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako želim bijelu gliciniju ali zbilja nisam spreman dati između 130 - 200 kn u rasadniku, pogotovo jer bih pokušao ju istrenirati u bonsai.
Da li netko može dati reznicu bijele glicinije da ju pokušam ožiliti (Zagreb i okolica)? |
|
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa imas Wisteria gde god hoces ,ispada da nisi nigde prolazio gde one rastu,mislim da niko ne bi se bunio za parce reznice cak i da ne pitas. a moj ti je savet,ako si ozbiljan u svojoj nameri,da pokusas sa plavom wisterijom,pre ce ti cvetati.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ja bijelu staru tri godine.još uvijek nije cvjetala
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
PustinjskaRuza
Novo sjeme Pridružen: 07 Svibanj 2019 Lokacija: UAQ Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav!
Voljela bi zasaditi wisteriju uz terasu gdje mi se nalazi mala vrtna kuhinjica - znaci cijevi za vodu idu ispod te terasice i cijevi za navodnjavanje vrta su na pola metra od mjesta gdje bi zasadila wisteriju. Po internetu sam dosta citala da su korijeni wisterija jako invazivni i podizu terase i trgaju cijevi. Ali s druge strane vidim da ljudi sade visterije cak i uz bazene. Nisam bas sada ziher dal da sadim ili ne... Molila bi za vasa misljenja... |
|
Odgovori | Stranica <1 181920 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |