Kleome - Cleome spinosa |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
martab
Upravo klijam Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odavno mi se svideo ovaj grm..divan je.dobila sam semenke pa nisam izdrzala i odma posejala,sada kada vise pronalazimo toj biljci info.strah me hocu li je sacuvati do proljeca i posaditi u vrtu.moze neki savet????
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Jelica
Novo sjeme Pridružen: 17 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko ja znam to ja jednogodišnja biljka koja se sije u proljeće, cvjeta iste godine i sama se rasije, tako da iduće godine sama niće !
|
|
munja
Novo sjeme Pridružen: 08 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam danas posijala cleome, bijele i mix i nadam se da ce niknuti i da nije puno rano. Cvijet je predivan. Nova sam na forumu i obavijestiću vas što će biti s njima. Još sam posijala platycodon grandiflorus mixed,hollyhock chaters salmon, irska zvona, jaglace i još par biljcica.
|
|
munja
Novo sjeme Pridružen: 08 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nikle su mi cleome ajme prerano je jel im vruce sta nije u redu držim ih u sobi
|
|
Ana Bell
Novo sjeme Pridružen: 13 Srpanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nabavila sam i ja sjemenke ovog prekrasnog cvijeta (i posijala) pa ćemo vidjeti...držim fige
|
|
tačkaćica
Pustio korijenje Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
VG
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
tačkaćica
Pustio korijenje Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
VG
|
|
pahuljica2
Novo sjeme Pridružen: 28 Kolovoz 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 16 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima li tko koju sjemenku viška da i meni pošalje,vidjela sam taj cvijet negdi u prolazu,hocu i ja taj cvijet,u trgovinama ga nema za kupiti :(
|
|
danica56
Novo sjeme Pridružen: 16 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja ih sijem svako proljeće onda su krupnije i ljepše , same niču ako ih godinama sadiš na isto mjesto
|
|
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav.Koliko treba sjemenu da nikne?
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Relativno kasno niču ove što se samozasijavaju, tako da pretpostavljam da trebaju malo dulje,kad dobro ugrije onda niču. Primjetila sam kod sebe da su nikli kosmosi i suncokreti od prošle godine, a kleome još nisu, a vjerujem da hoće barem koja.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |