aukcije sjemena |
Odgovori |
Korisnik | |
Miss M.
Mladi grm Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 19:58 |
pokušala sam kupilti sjeme adeniuma na aukciji to je ludili ne znam zašto neko prodaje sjeme na taj način pa nemogu cijeli dan visiti na kompu radim stalno ujutro a i mislim da se neko time dobro zabavlja,pronašla sam još neku adresu na forumu "kaktusi i sukulenti" kaktusi.sukulenti@gmail.com poslala narudžbu ali odgovor još nisam dobila tak da neznam hoću li uopće dobiti to sjeme a danas vidim da je cijena promjenjena sa14 kn po paketu na 23 mislim da su neki ljudi jako neozbiljni a možda se i bave prijevarom OPREZ!!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
KRISTIJAN
Novo sjeme Pridružen: 16 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne vidim u čemu je tvoj problem.Ljudi imaju pravo prodavati svoje vlasništvo kako žele i po cijeni po kojoj žele. Tvoje je da kupiš ili ne kupiš i točka, a ne da ih blatiš zato što ti nemaš uvjeta za kupiti sjeme. Adenium je skupa biljka i zato je i sjeme skupo. Na ostalim sajtovima gdje se prodaje još je i skuplje. Ja osobno sam kupovao na način koji ti ovdje blatiš i zadovoljan sam i ljubaznošću prodavača i sjemenom.
|
|
Vrijedni mrav
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan Pridružen: 07 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se smatram kompetentnom za dati odgovor gospođici M. čisto iz razloga što poznajem administratore te stranice. Ne vidim razloga za Vašu ogorčenost što niste uspjeli kupiti sjeme preko njihove stranice. Ako Vam se nisu javili sigurno postoji razlog, a povećanje cijene je uvjetovano povećanjem cijene fitosanitarne dozvole za uvoz sjemena iz druge države. To ste naravno Vi znali prije nego ste zasuli hrpu uvreda na nečiji račun.
Potom, ne znam što se prodaje na aukcijama - ali ta stranica funkcionira na način da ljudi nešto ponude po nekoj cijeni, a onome kome treba to kupi. Nitko Vas ne prisiljava da kupujete s aukcija. Zašto Oprez za web stranicu s koje ste naručili sjeme ? Čini mi se kao da zračite nekom nestrpljivošću i ljutnjom, kao maleno razmaženo derište koje nije dobilo igračku koju svi imaju ???? Nije lijepo od Vas prozivati nekoga koga ne poznajete, niti po istima pljuvati. To isto vrijedi i za web aukcije.hr. Tko vas prisiljava da visite na kompu ? Očito ne znate kako funkcionira stranica pa pljujete po nečemu što ne poznajete. Najveći je strah kod svih od nepoznatog pa tako ste Vi prozvali dvije stranice u negativnom tonu bez svrhe i razloga. Ili stejednostavno sami, bez prijatelja pa se nemate kome izjadati pa to činite na forumu. Nogu na loptu, miš u ruke i pomalo. Ne morate kupovati u HR. Kupite negdje drugdje ako su Vam ljudi s tih stranica tako grozni pa zarađuju na Vašoj muci u nabavci adeniuma. |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim da ostane sve u normalnoj diskusiji, a ne vrijeđanja i slično što na ovom forumu je strogo zabranjeno!!!
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja kupovala preko aukcije i jako zadovoljna isporukom i sjemenjem....
|
|
Geko
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam Pridružen: 22 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja i prodajem i kupujem preko aukcije.hr i zakon su. Puno sam si raznog sjemenja nabavio do kojih nikad ne bi došao da nije bilo aukcije.hr
Čak se i stvari bolje prodaju na aukciji nego preko nekog oglasnika. |
|
ane_pcelica
Novo sjeme Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sjemenja i sadnice možete kupovati na aukcijskom portalu e-boom.hr, ja sam kupila nekoliko
stvari i zaista sam zadovoljna. Ima dosta toga, a također prodaje i cura
koja ima stranicu biovrt.com.
Dobra stvar kod e-booma je to što ne morate čekati kraj aukcije već većinu sjemenja možete kupiti odmah po fiksnoj cijeni. http://www.e-boom.hr/vrt-sadnice-sjemenje |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem! Osobno sam jako zadovoljna aukcijama.hr,da ih nema,do nekog sjemenja nikad ne bih došla.Već duže vrijeme sam njihov član (uglavnom kupac) jako sam zadovoljna brzom dostavom sjemenja i ljubaznošću prodavača. |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ane pčelica,sad se više ne mora ni na aukcijama čekati za neko sjemenje jer neki imaju ponudu, Kupi odmah.
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |