Pomozimo djeci u SOS dječjem selu |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
Fifi
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iz iskustva znam, da koliko sam dala, dvostruko mi se vratilo.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjica,netko je negdje spomenuo i Lekenik(ko zna zašto) no ja sam skužila da se radi,za sad,samo o LADIMIREVCIMA
I mislim da bi bilo dobro da se ne mješaju i nabrajaju ,trenutno,druga sela da nebi došlo do zabune.
Prošle godine,kad je došla ta ideja,od gazde našeg naravno,rečeno je da ćemo pokušati pa ako će to ići možemo krenuti i sa ostalima širom Hrvatske.
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, Ladimirevci i Lekenik su pod istom upravom, a ove godine im je 15 godina postojanja, zato se to spomenulo!
Mislim da bi za prvi put ovakvu (sa ovog portala) humanitarnu akciju trebali sprovesti samo tamo gdje je admin locirao, a idućih godina ćemo vidjeti! Lako će se udomiti višak biljaka već... Zar ne? |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Treba viditi za pocetak kako ce to ici... pa za nagodinu da znamo... ili za jesen da skupimo pokoju macuhice i za drugo selo :o))
|
|
TILjO
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam se malo čuo sa TeaK preko pp-a, pa smo između ostaloga se dotakli i ovoga...
Apsolutno podržavam ovu akciju i sudjelovati ću kako god budem mogao... Što se novčanih priloga tiče, tu sam slab, jer sam student... nezaposlen... Nešto malo biljčica bi se moglo kod mene pronaći... Moram obići malo svoje carstvo da vidim što bi se dalo vaditi sada van, jer nemam baš nešto viškova bilja... Vidjeti ću... Eto, TeaK... pa kako smo se danas nešto dogovorili - javi svoju rutu putovanja ukoliko budete išli, pa me pokupite ako vam bude usput, ako ne... valjda ću naći nekoga drugoga kome ću se priljepiti kao prtljaga... |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tiljo nisu bitni novci a niti biljcice ako nemas... dovoljna je volja a treba netko i za saditi koju biljku... Tako da trebamo i ruke za sadnju...
|
|
TILjO
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruke dajem, sadim... Što god...
Još samo da mi TeaK potvrdi da li na kraju ide ili ne i kojom rutom, pa ću onda moći i ja nešto konkretnije planirati, odnosno reći da li dolazim... A valjda budem. |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tiljo nesto cemo srediti da i tebe pokupimo...
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E moj Tiljo takve ja Slavonce poznajem - ljudi od akcije...... |
|
TILjO
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je, je...
Ljudi od akcije, reakcije, oksidacije i redukcije... Daj ti vidi sa svojim dragim rutu putovanja i ostalo, pa se čujemo... |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sutra čemo proučiti kartu i javiti se - nemaš frke već ćemo mi tebe dopremiti tamo, a ako kažeš da je to blizu onda stvarno nije frka.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi i Tiljo ide sa nama(psst,TeaK,ko će čuvati toliku djecu)Ma Tiljo nekak te bumo pokupili,makar te morali na krov vezati. Ne znam još hoće li mene MM voziti ili ću Teu gnjaviti.Ako me MM vozi ti si nam usput Tiljo(valjda,ako neidemo autoputom,onda jesi).Kaj si reko odakle si? |
|
TILjO
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OK, TeaK!
Shasha, jedno dijete ni vam ni tam... Inače sam kod Feričanaca, to je adminu jako blizu, no selim kod bake i dede u Košku... |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ups,zaboravih napisati ono šta sam htjela.
E da,danas sam zbrojila novčiće.Ja sam to,onako bezveze,kad bi se sjetila ispraznila novčanike(i od MM i svoj) ali samo sa sitnim novčićima.Mislim doslovno sitnim jer je od tzv.krupnih bilo 2x po 2kn 4x1kn i 1x5kn ostalo su bile lipice..i nabrojah 100knEto još malo više za pokoji cvjetak
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |