moje pjesme |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim te da izbjegavaš žutu, plavu i slične boje jer su stihovi teško čitljivi, a crvena je na forumu rezervirana za admina i moderatore.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Sponzorirani linkovi | |
blackmoon
Novo sjeme Pridružen: 13 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u pravu si sto se tice svijetlijih boja, ali sam ih kopirao s drugoga foruma i kao takve prenesao. sto se tice da je crvena boja rezervirana za moderatore nigdje nisam procitao. Niti primjecujem da imas status moderatora .-).
ipak hvala na ulozenom trudu. |
|
blackmoon
Novo sjeme Pridružen: 13 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
branitelj
Mnogo ljeta je prošlo, mnogo zima i jeseni. kao lišće sve više branitelja pada. Lagano u zaborav do prvog snijega ili travke, da hrane zemlju za koju se dali. Magle, nevere, kiše kao da im brišu trag, baš kako bi se obrisla suza majke koju se voli. Ipak suza je potekla i sječanje ne blijedi jer ljubav je rođena u boli u krvi. Sveta im ljubav tišinom obvezana voljeti majku više od svega, više od života. Hraniti ju znojem, suzom i krvlju sve da bi bila slobodna. Ljubav , sloboda, domovina za to su pali Lagano poput pahulje tope se još. Ostavljajući trag u beskraju, na zemlji za koju su se dali. Strepnjom ih pratiše najmiliji u neizvjesno danas kao da im vidim isti pogled na spomeniku urezan jedna ljubav veča je rođena u boli u krvi Jednom i sam ču poć u zaborav u beskraj poput lista ili pahulje lagano , lagano. Možda u zaborav jer branitelj je ime moje ili vječnost kroz sječanja prijatelja i zemlje svoje. Posvečeno svim braniteljima 3.10. 2012. moji zadnji pokušaj pisanja pjesme |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |