Ančica- decopauge on my way |
Odgovori | Stranica <1 242526 |
Korisnik | |
bina
Već proklijao Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svi radovi su prekrasno, puno mašte i kombinacija boja, nemogu niođta izdvjiti jer bi popid bio dugačak jer jrfnostavno sve je prekrasno
|
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ančica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ančica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ančica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dječje kutije
|
|
ančica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima još toga a tako sam lijena napraviti upload na photobucket
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivni radovi anči moja
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo anci,krasni radovi
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutijice su stvarno predivne,i ja imam nekoliko svojih koje sam sama izradila te oslikala decoupageom,a s obzirom da sam nova na forumu poram proučiti kako staviti slikice svojih radova,a možda mi i kčerka pomogne u tome.Inače obožavam i raspucavanje dvokomponentnim lakovima,koji su mi nakon običnog laka za raspucavanje pravo otkriće.
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trebala ti je godina dana da nešto napraviš ??? ljenčino - pogledaj datume moram te špotati mada znam da nije tako. Cure, nemojte me shvaćati ozbiljno, vrijedna je ona samo nas je ovdje malo zanemarila. Ima ona i svoj blog - tek toliko da se zna. Ajde vrati nam se Ančice.
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako mi je sve super, crveno-bijeli komplet me totalno osvojio! Prekrasan je! O kutijama ne treba puno pričati, same govore za sebe......čarobne su! Jedno pitanje: s čim si radila onu šablonu na prvim kutijama?
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upotpunosti potpisujem Jani. |
|
ančica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
HVALA VAM
šablona rađena s perlen pastom,nema je kod nas za kupiti,moj divni muž mi ju doneseo s puta
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Ančice na odgovoru, i mislila sam si da je tako nešto bilo u pitanju. Moram si to zapisati u bilješke i zamoliti prvom prilikom nekoga tko ide vani da mi to donese. Zaista mi je posebna, obožavam sve perlasto....
|
|
Odgovori | Stranica <1 242526 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |