Pelcanje ruža |
Odgovori | Stranica <1 8910 |
Korisnik | |
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na žalost o cijepljenju ne znam baš ništa.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram priznati da sam zemlju oko nje nahranila sa malo magnezija (kristalici) kad je padala kisa. Da li je to pomoglo .... stvarno neznam ....
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko odprilike dugo moram drzat staklenke na reznicama? Zapiknuo sam ih sada 10.03 i imaju vec lijepe listice, a sad neznam do kad moraju biti tako zaklonjeni, inace su ispred zida kuce koji gleda na sjever, imaju sunca samo malo ujutro.
|
|
Aco
Već proklijao Pridružen: 29 Srpanj 2018 Lokacija: Trenutna, ili? Status: Offline Bodovi: 226 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima li netko da je razmnozavao ruze polozenicama?
Citao sam negdje da treba zarezat donji dio kore i stavit drvce da drzi otvoreno i stavit ukorjenjivac, a sad me zanima u praksi da li je netko to radio, ne vidim svrhu tog zarezivanja ako se pup polozi u zemlju. |
|
Aco
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo da zivnem ovaj forum. Valjda sam na pravom mjestu.
Htio bi reci da sam krajem ljeta skinuo pup jednoj rozoj penjacici i nakalemio na svoju bijelu. Sad gledam jos je ziv i nadam se da ce uspjet, a imam u planu isto napravit sa jednim pupom od zute penjacice pa bi tako imao tri boje na jednom grmu. Sljedece sto sam isto napravio, je da sam postupkom dobivanja zracnog korjena dobio novu ruzu koja za sad isto daje pozitivne znakove, s time sto sam to napravio sa dosta velikom granom.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ovo sam vidjela na njemackoj TV , Kanal ZDF , Emisija "Volle Kanne" : reznice ruza osloboditi od listova , neznam tocno objasniti na hrvatskom , pokusat cu ovako - od kokos oraha nastruze se ili zdrobi ona vanjska kora to izgleda onda kao gruba vuna i u to se malo deblje zamota jedna trecina reznice i ovako zamotano stavi se u jednu ne premalu teglicu sa zemljom za ruze i dobro zalije.... rezultat koji su pokazali je bio predivan .... da je tome vec dosta dugo .... ipak cu pokusati pronaci link , ako ga nadjem staviti cu ga tu .
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
Odgovori | Stranica <1 8910 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |