Naša jezerca |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Ljiljus! meni su zakon takvi izvori,mi ne bi mogli opstati ovdje da nemamo isto jedan takav izvor,svako malo idemo po vodu tamo,jer naša bunarska voda ne valja za piti,a gradsku nemamo,niti ju želimo,puna je klora... Naš izvor dolazi ispod Kalničkih planina,točnije tuda teče Bistra! Jednom prilikom ću ga poslikati...
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Monstera, obavezno poslikaj izvor da ga vidimo
|
|
Lipik
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno da hoću,joooooj kako su sretni ljudi koji imaju ovakve izvore,ja bez ovog našeg ne bih mogla živjeti ovdje,tako je kristalno čista,hladna i pre,predobra voda,pravi vodeni dragulj!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
ljiljus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da i voda s ovog izvora je tako hladna, ali je interesantno da koliko god je popiješ ne boli te grlo, što mene obavezno boli kad popijem bilo šta hladno...
|
|
Lipik
|
|
ljiljus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipik
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovdje sigurno ima puno ribica! Nije ni čudo da je to raj za ribolovce,sigurno imaju dobar ulov ovdje!
|
|
|
|
darijaz
Upravo klijam Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljiljus voda je preljepa ja i moj suprug smo strastveni ribiči dolazimo na pecanje lipik nije daleko od sl broda
|
|
ljiljus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Darijaz, samo dođite i moj muž je strastveni ribolovac.... bit će ribičkih priča, ha ha..
monstera dođi mi i ti u ribičiju
|
|
Lipik
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slazem se ovo je smiraj za dusu koju vecina ljudi nema na zalost |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam da li ova tema još živi, no ja ću staviti slikicu svoga koje je ovih dana tek dobilo vodu, slijede daljnji radovi, pa ako netko naiđe ovamo i vidi, bila bih zahvalna za svaki komentar i prijedlog/savjet :
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Simpa jezerce! Sad slijedi šminka - kamenčići, biljčice... Nisam neki stručnjak, ali ako misliš u njega staviti biljčice, nabavi odmah mrežu za vađenje algi (možeš i rukom, ali ugodnije je mrežom ).
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Andina, vidiš, mrežu sam zaboravila, posadila sam lopoče i šaš, a idući tjedan očekujem i vodeni zumbul. Kamenja imam, sad slijedi slaganje svega toga.
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo sam jučer poslikala jezerce kod jednih poznanika koji žive nedaleko od mene, imaju ga već 8 godina, čisto je i uredno, a samo ga jednom godišnje ( proljeće) prazne i očiste. Nemaju ni pumpu n ribice, niti dodaju bilo kakvu kemiju. Vjerujte mi da je u prirodi još ljepše nego na slici.
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ne dam da ova tema zamre pa evo šta se kod mene zbiva ( to je tek početak, bit će tu još pretumbavanja, o jojjjj... )
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |