Bolest sljeza |
Odgovori |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Lipanj 2016 u 12:05 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi si ovdje možda nađeš odgovor.
Nakon ovih silnih kiša ne pomaže ni certifikat. http://www.biovrt.com/article/Alcea-rosea-ukrasni-vrtni-sljez.html |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko, hvala na pomoći... Pokušat ću primjeniti ove savjeta iz navedenog linka.....
|
|
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pretpostavljam da si optrgavala donje listove, no ove kišurine stvarno pogoduju širenju sljezove hrđe. Ja sam prošle godine prskala sistemičnim fungicidom koji sam upotrijebila i za ruže, ali mu se ne mogu sjetiti naziva. Imam ga u školi pa ti kasnije javim na pp. Bez problema sam ga kupila u poljoprivrednoj trgovini. Pokazao mi se jako dobar pa ću ga ponovno upotrijebiti kad prođe ovaj kišni val.
A što se tiče rupica - imaš li možda na sljezovima puno uholaža? Meni su one također progrizle listove.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina, nisam kidala donje listove ... Prskala sam nekim sredstvom(ostalo mi od prošle godine, actellic se zove) a baš danas sam i pelin namočila pa ću i s tom otopinom za dva dana prskati jer sam na drugom forumu dobila savjet da je i to dobro. Spremaju se cvjetati, nadam se da će makar neki dočekati cvijet.....Uholaža ima u vrtu, nisam vidjela da su na sljezu.....
Hvala ti na savjetu.... |
|
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hrđa, pomaže Star 80 WP no ne znam kako ga nabaviti bez certifikata.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka Bea, hvala na korisnoj informaciji... Moram se raspitati tko ima od mojih certifikat dok moj sin ne dobije. Namjerava na jesen to napraviti.....
|
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |