kumkvat opadanje listova |
Odgovori |
Korisnik | |
primorac1972
Novo sjeme Pridružen: 30 Lipanj 2013 Lokacija: primorje Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 30 Lipanj 2013 u 20:54 |
Pozdrav za forumase!
Novi sam na forumu....
Posjedujem drvo kumkvata od prije 2 godine, kupljeno u vrtnom centru i kalemljeno na poncirus. Drvo drzim na terasi (juzna strana, nije direktno izlozeno suncu), po kupnji presadjeno u novu zemlju, i za ove dvije godine bilo je i dosta ploda. Ono sto me brine je to da sam primjetio da mu otpada lisce vise nego sto treba, a cvjetovi samo sto nisu procvjetali....takodje se pojavilo kao i prosle godine neka kao smola na listovima, koje sam rucno cistio list po list, ali za razliku od prosle godine listovi mu tada nisu otpadali.....inace kupio sam i tecno gnojivo "supstrat" i gnojim ga svakih 7-8 dana, a i "tusiram" drvo ujutro sada kada su vrucine.... Ako neko zna da mi pruzi neki savjet, bio bih mu zahvalan, jer je drvo stvarno dekorativno a i plod je ukusan i zdrav... :) |
|
Sponzorirani linkovi | |
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |