Argentina |
Odgovori | Stranica <1 454647 |
Korisnik | |
Alic-Tadic
Novo sjeme Pridružen: 13 Studeni 2011 Lokacija: Argentina Status: Offline Bodovi: 15 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hola Adriana, muy lindas fotos...... especialmente la que estás con Brany, lindo recuerdo de cumpleanos, te extrano..nos vemos pronto, saludos |
|
Sponzorirani linkovi | |
Alic-Tadic
Novo sjeme Pridružen: 13 Studeni 2011 Lokacija: Argentina Status: Offline Bodovi: 15 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah , soy Betty ( sabes que no me acuerdo la clave y entre con otra)
|
|
dr.žislav
Odrastao grm Pridružen: 24 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 1117 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ubrzo nakon dolaska u Hrvatsku Davor i Mabel su neko vrijeme obilazili Europu; Firenza, Rim, Pariz, Zurich i slično, ali kada smo ih pitali koje im se mjesto najviše svidilo, odgovor je bio Lič!
U Liču sam im omogućio da osjete zemlju. Davor mi je pomagao posaditi krastavce, a da bi sve bilo po Argentinski, jedan radi (Davor), a dva gledaju Beba i Hrvoje, koji je za svaki slučaj stavio ruke u džepove da ne bi slučajno trebao raditi. |
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidla sam novi post pa si mislim nije valjda Drži opet u Argentini, a kad tamo, Argentinci došli k nama. Vjerujem da će se vratiti doma puni dojmova kad ih provedeš posvuda. Ako dođete u Zagorje, navratite do nas.
Pitaš za svoj cvijetak u vrtu, to je zečić. A onu sliku u Zelenom viru s lopuhima, pokvarili ste s hlačama. Kad ste već ubrali listove, trebali ste biti hrabri. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je vidjeti vesele ljude iz daleke zemlje, kad smo mi uvijek za veselje divna priroda, imao si šta pokazati, slažem se s anabistricom za lopuhe, a cvijeće je zijevalica
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super da su gosti iz daleka stigli i do nas, al su neke fotografije i u meni probudile uspomene, Zeleni vir. Moram ga opet posjetiti, tam sam bila jaaaako davno. Lopuhi, i ja sam razočarana . |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svratila da vidim ima li šta novog, kad ono kasnim godinu i pol.
Drago mi je da su Mabel i Davor obišli G. kotar i Evropu. Ali uz kotlovinu, mmm... Slike sve govore. Puno pozdrava Liču i Argentini. :-* |
|
Odgovori | Stranica <1 454647 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |