Hakonechloa macra |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija, lijepa ti je travkica i baš paše u tegli. Morala bi si i ja nabaviti jednu, imam sve uvjete za držanje.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš je krasna, camelia mi je jednu moju travku kupljenu jesenas identificirala tim nazivom
baš sam bila tužna kad je zimus nestala, a razveselila se kad se pojavila u proljeće morati ću je presaditi zasebno u teglu i skloniti sa sunca, dobro da sam pročitala o uvjetima koje treba sad je u tegli sa još 3 druge vrste a ja sam bila u uvjerenju da je to nešto drugo, puno većeg lista i robusnijeg izgleda |
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeli netko treba ovu travicu?
Natalija zašto si bila tužna, pa nije nestala. Sretna je okolnost da živimo u umjerenom pojasu gdje se smjenjuju 4 godišnja doba (u zadnje vrijeme manje više) i da se slike vrta, sukladno tome, mijenjaju. Da živimo u tropima sve bi bilo bujno, divno krasno, ali nema promjene. Sve ima svoje čari, ali prilagodimo se uvjetima koje imamo.
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna travica, niska, traži hlad... ne može biti bolje!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
rubensica
Pustio korijenje Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram si nabaviti jednu. Vidjela sam divne slikice gdje je u kombinaciji s hostama..Bas bi mi tako nesto pasalo u jednom dijelu okucnice..
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |