Gloksinija - Sinningia speciosa |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
aglaja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana2
I moja raste. S nestrpljenjem cekam da procveta. poz. |
|
Aglaja
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aglaja morat ćemo još neko vrijeme pričekati, a onda slijede slikice naravno
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja gloxinia je počela cvjetati, uspjela sam izbrojati 25 pupova. Moram priznati da me do sada nije počastila ovako bogatim cvatom
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna je
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo moje ljubicaste...sva je u pupovima
|
|
sanja30
Već proklijao Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preeeeeeeeeeedivno!!!!!!!!
|
|
Marinela
Pustio korijenje Pridružen: 16 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 281 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozz svima Super su vam sve gloksinijeJa imam 2 i dobro napreduju nemogu da se pozalim sad cekam jos da procvetaju
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super su vam gloxinije, ...moja je počela puštati nove listiće....
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
DonaB
Novo sjeme Pridružen: 25 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja lepotica jos cveta.Ove godine imala je preko 20 cvetova
|
|
Lilly71
Novo sjeme Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...evo ja svoju upravo kupila ... i nesmijem ju presaditi?...
|
|
Jele21
Novo sjeme Pridružen: 24 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zna li netko što se događa s ovom Gloksinijom? Prošle mi je godine cvala i bila je puno niža, a ove godine čini mi se kao da je podivljala. Jako je visoka i ima puno manje lišće. Neki savjet?
Hvala |
|
PlavaDigitalna
Nedavno posijan Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li netko zna kako se razmozavaju? Da li je moguce putem lista?
|
|
Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
SolarWindKiss
Upravo klijam Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gloksiniju mozes razmnoziti i gomoljem i sjemenom i reznicama...tako da je veoma tesko da ti bar jedan od navedenih nacina ne uspije! :D Pa ti izaberi koji ti najvise odgovara...Jedino nisam nikad probala sa listom da ih razmnozim, mislim da ne mogu tako...ali kao sto rekoh, nisam probala pa ne znam....
Jele21, ja sam imala isti problem sa jednom svojom gloksinijom. Naime, kupila sam gomolj i posadila ga i onda je, kao sto ti rece, nacisto biljka podivljala i izduzila se. Medjutim moja je biljka, za razliku od tvoje, imala manje listova ali su bili poveliki. Ja sam svoj problem rijesila tako sto sam odkinula sve te izrasle grancice i posadila ih kao reznice u nove saksijice. I mogu ti reci da su se iz njih kasnije razvile lijepe i kompaktne biljke. |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na žalost, nisam imala sreće i cvijeta nije bilo. Listovi su bili zdravi, čak nije mnogo otišla u visinu. Bila je stalno na balkonu, nikada na direktnom suncu. Ne znam gdje mi se podkrala greška jer imala sam i drugu vazu sa drugačijim gomoljem a ishod je isti. Možda nisam dovoljno prihranjivala?
Prestala sam ih zalijevati i sada se spremaju na mirovanje. Baš me zanima u kakvom su stanju gomolji. Pokušati ću ih posaditi još jednom na proljeće. Ako netko ima savjet, dobrodošao je... |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |