Nabava ljekovitog bilja |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako još niste našli zečiji trn (gladiševinu), pošaljite mi adresu, valjda ću je uspjet poslat preko granice.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neznam na kojem kraju svijeta zivis , ali , imam jedan tip ! Ovdje se radi o malom "Botanickom vrtu ljekovitog bilja" , vrtu koji mozes cak i posjetiti . Suradnici vlasnika su jako ljubazni i na telefon ( ja svoj caj imam od njih ) pa ako imas interesa nazovi ih i pitaj ! Koliko ja znam , oni su jako dobro sortirani i skoro bih tvrdila da sigurno imaju sve sto ti trebas pa evo ovdje njihova adresa : SUBAN d.o.o. Galici 8 10434 Strmec Telefon : 01 3335 200 e-mail : suban@suban.hr www.suban.hr Eto , mozda ti je od pomoci ! |
|
starlight
Novo sjeme Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može li me itko uputiti kako da nabavim ekološki uzgojenu, 5 godina staru a. arborescens za lijek po receptu patera Zaga?
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje se može nabaviti Vilin korijen, crni korijen, Tamus communis, bljušt?
|
|
Rijeka
|
|
cenarius
Upravo klijam Pridružen: 07 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 116 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li neko zna gde mogu da kupim cvet medunike (Filipendula ulmaria)?
|
|
Korov je biljka cije vrline jos nisu otkrivene!!!
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |