Moj mladi vrt na kontinentu
Web: Cvijet.info
Kategorija: Vrt - Forum o vrtovima
Ime foruma: Moj vrt u slikama
Opis foruma: Pogled u moj, tvoj i Vaš vrt, kroz slike...
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4110
Datum ispisa: 03 Studeni 2024 u 06:48 Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com
Tema: Moj mladi vrt na kontinentu
Objavio: MihaS
Tema: Moj mladi vrt na kontinentu
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 11:22
Evo moj mladi vrt u slikama, nije bas pogodno vrijeme za slikanje, a i manje vise je sve mlado tako da cekam cvatnju, nadam se uskoro.
Evo malo starijih slika
Malo jesenskog ukrasa: One su bili nasi gosti, ali napale su MM i nestale su: Mladi kukuruz nase susjede: Kalifornijski mak (prva je prirodna, druga nazalost ne postoji): Kora stabla tresnje: Orah naseg susjeda: Lavanda (nazalost nije opstala proslu zimu, probat cu ponovo): Ruza u sumraku:
|
Odgovori:
Objavio: Tija
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 11:24
Koje prekrasne fotografije!!!!!!!!!!!!!!!! Fotkaj i dalje.
-------------
|
Objavio: OTOK
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 11:31
Objavio: Flavia
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 11:32
Bravo Miha , fotke su odlične....nadam se da će ih uskoro biti još! Samo ti nama i dalje fotkaj!
|
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 11:33
Hocu Tija
A evo i "oni", oni su zvijezde moga vrta, i ako se trude da uvedu veliki nered u njega :
|
Objavio: stefkaja
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 11:39
Prekrasne slike...a pesonja je bombončić
|
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 11:45
Uf...krasni su...to su jedni od najljepših i najpametnijih peseka, jel da?....moj je Ben ona druga vrsta rotića...viši i izduženije njuškice!
Vidim da imate i uzgajivačnicu...bravo! Svaka čast!
Da ti peseki nebi radili nered po vrtu, moraš im ostaviti komadić gdje oni mogu kopati i zakopavati....onda ti neće dirati tamo gdje netreba...tak smo mi sa svojim Benom napravili i stvarno ništa ne dira po biljčicama!
|
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 11:59
Je Flavia imamo uzgajivacnicu, to je definitvno najpametnija, najposebnija, najlijepsa pasmina medu psima, neka se drugi ne uvrijede, ali ne kazu se bezveze rottweiler mercedes medu psima
I idemo dalje sa slikama Naše nebeske gosce: Lijepi decko: Jos jedan gost u vrtu: Bijela sljiva (opet kod susjeda): Kalifornijski mak nakon kise:
|
Objavio: Željka23
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 12:08
Predivne fotke, biljčice, peso...
Za mene je svaki pas poseban...
|
Objavio: bromelija
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 12:15
dobro došli, radujem se još jednom prekrasnom vrtu, predivnim slikama, cvijeću, peseku ...
|
Objavio: baka
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 12:16
Imaš stvarno smisla i dobro oko.
Svaka je slika priča za sebe!
Kad si sad uspio snimiti toliko zanimljivih slika kako li će to izgledati tek u proljeće
------------- Nikad neću biti stara Riječanka.<br /><br />Stari su oni koji su barem 10 godina stariji od mene i to po cijelom svijetu!
|
Objavio: gioiaa
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 12:21
slike su predivne,ljubimac jos vise:)))
|
Objavio: Štefica
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 12:30
Svaka čast na divnim slikama .
A i pesek je predivan .
|
Objavio: rosa2
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 12:41
sve pohvale tvojim slikicama preljepe su posebice ona kola
------------- cvijet za cvijet=buket
|
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 12:45
Željka 23: Slazem se svaki pas je poseban, svaka zivotinja je posebna, ali je rottweiler ipap najposeniji
Baka: Hvala za pohvalu za dobro oko, nisam uspijo, uspijela sam , ali to se nakuplja vec godinu i pol kako smo preselili u kucu. Fotografija je moj veliki hobby i trudim se da slike budu svakim danom sve bolje. Gioiaa: Nije pesek, to su dva razlicita peseka I sada idemo dalje sa slikama Ovo predivno bice ni iz mog vrta, cak ni iz susjedovog, ali bez obzira na to je zasluzio da ga vidite. Uslikan je na Salasu 137 Novi Sad: Ovo je moja japanska dunja nakon sadnje u prljece 2009 godine. (zanemarite neuredni pjescanik i ne pokupljenu travu u pozadini): Ruza stablasica nakon sadnje u proljece 2009 godine, cvijeta roza krupnim cvijetovima, vidjet ce te nagodinu: Tuzna cicamaca nakon sadnje, pogodite kada , isto proljece 2009 Zvijezdasta magnolia, sadnja proljece 2009: Jos jedan nas ljubimac, nasa maca tom kako se sunca:
|
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 12:46
Rosa, kola su rucni rad, bravo MM
|
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 13:02
Evo sada jos malo morskoga ugodaja i gotovo za danas
|
Objavio: nichll =)
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 13:20
nema nikakve zamjerke...ali prizori su mi nekako poznati...ma to mora da je Opatija....ha???? Imam i ja nekoliko slika iz Opatije...ovo ljeto smo ondje bili na ljtovanju.....
|
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 13:34
Jeste Opatija, mi smo ljetovali u Istri, ali smo navratili u povratku u Opastiju, i nismo pozalili
|
Objavio: Zvjezdana
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 13:36
predivne slike... stvarno imas smisla...a i fotic je dobar cini mi se... maca je predivna..sivo bijela kao i moja
------------- Per aspera ad astra.
|
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 13:45
Hvala, fotic je Sony A-200, dobar je, ali nadam se da ce jednoga dana biti jos bolji u mojoj torbi.
Macu smo dugo trazili, nas sin je htio sivo bijelu, kao Tom, i dali smo joj ime Tom, i ako je macka a ne macak
|
Objavio: Zvjezdana
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 13:51
i moja je macka :D mi smo nasu nasli preko neta...
------------- Per aspera ad astra.
|
Objavio: baka
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 14:24
A joj ljudi!
Prvo BožikovinE a znam da je biljka božikovinA. Ispostavilo se da su dvoje.
Onda Saftan gdje sam se zbunila malo on, malo ona, ispalo da ih je dvoje.
A imamo i jednog muškog Mihu supruga od Šeflere (nešto ih nema, imaju prinovu pa nije čudo) i ja normalno zaključila da je MihaS muško!
------------- Nikad neću biti stara Riječanka.<br /><br />Stari su oni koji su barem 10 godina stariji od mene i to po cijelom svijetu!
|
Objavio: Triša
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 16:16
Danas sam i ja svratila k vama na kontinent i moram reći da mi se jako svidio vaš mladi vrt. Slike su predivne i nadam se da ćete nas stalno izvještavati o novostima.
------------- RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
|
Objavio: niho
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 17:05
Ajoj Miha kao da si znao šta volim . Ma predivno baš sam sa guštom razgledala. Od jesenjskog ugođaja pa do male mace i onda šlag na kraju------- Agava-ma šta reći . Valjda sam dovoljno rekla
------------- ** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
Objavio: Retriver Sara
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 21:50
Draga Miha, prije svega želim izraziti divljenje tvojim fotkama, vrlo su kvalitetene, neobične i beskrajno očaravajuće u svojoj jednostavnosti.
A što se tiče mladog vrta, imat ćeš slatkog posla, a ovo što si nam pokazala je zaista lijepo.
Lijepi pozdrav
|
Objavio: rain
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 22:26
Miha,ne znam da li su ljepše fotografije same ili motivi,ili onaj mercedes na drugoj slici(ili možda cura,ima tak lijepu facu)!Baš se veselim fotkama majstorice!
------------- Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 22:52
Hvala svima na pohvalama, bit ce toga jos, sada sam u potrazi sta dalje posaditi u mom vrtu, imamo jako puno mjesta, ona srceka su slijedeca, samo da nadjem.
ria to su sva razlicita mercedesa, oba dva decka
|
Objavio: rain
Datum objave: 11 Studeni 2009 u 22:58
skužila sam da su dvoje različitih,ali ovaj drugi mi je prelijep,pa sam mislila da je curica!
------------- Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
Datum objave: 17 Studeni 2009 u 21:53
stigla je aronija, slika nadam se da ce sutra biti
|
Objavio: Lantana
Datum objave: 18 Studeni 2009 u 09:47
MihaS tek sam sada stigla na miru pogledati ovu tvoju temu, slike su ti fantastične, imaš i oko i ruku za slikanje. Vrt je mlad, ali lijep, a bit će i još ljepši...
------------- život je more
|
Objavio: jurica =)
Datum objave: 18 Studeni 2009 u 20:34
Sad si me oborila s nogu,slikicama!Mi obožavamo rotiće,imali smo ženku,najbolji pas na svijetu!!!Na žalost je uginula,tužna priča....Stavljaj molim te slikice na kućne ljubimce!!!!Tamo su i moji(svi skupljeni s ceste).A to što je vrt mlad je super jer ćemo moći gledati kako raste....
|
Objavio: minimode
Datum objave: 18 Studeni 2009 u 20:41
biti će to predivan vrt, a vjerojatno već i je!
slikice su fantastične!
------------- «Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
|
Objavio: lika1
Datum objave: 19 Studeni 2009 u 19:12
Ovo je prekrasno,ne znam što je lijepše,cvijeće,drveće, maca,konj ili oni predivni psi!!!Svaka čast,jedva čekam proljeće i ljeto pa da to sve procvjeta i zazeleni se!
|
Datum objave: 20 Studeni 2009 u 14:50
Ovdje je lijepo kao da je proljece, pa sam iskoristila suncan dan za slikanje, vecini biljaka je opalo lisce, pa nadam se da ce te zadovoljiti sa ovim sto ima. I nasa maca uziva u jesenskom suncu: Zalosna CicaMaca se izgubila i ona misli da je proljece: Malo jesenskog stiha: Lonicera: Pripreme za Bozic vec su pocele: Calluna: Rosa: Mlada malina: Maslacak: Kupina:
|
Datum objave: 20 Studeni 2009 u 17:12
Miha, fotke su ti po običaju fenomenalne...moj izbor iz zadnjeg "shootinga" su cica-maca i šipak...prelijepo! ....nego kako kod vas funkcionira suživot mačaka i pasa....kod mene bi to bila nemoguća misija!
|
Datum objave: 20 Studeni 2009 u 19:53
Flavia kod nas to ide vrlo jednostavno, imamo dva dvorista izmedju kojih je zidani objekt, psi su ostraga, a nasa maca tamo ne ide
|
Objavio: niho
Datum objave: 20 Studeni 2009 u 19:58
Ma Miha prekrasno .prvo lijepe slike a maca da ne govorim ona je moj favorit -------------prava uživancija je pogledati
------------- ** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
Objavio: gioiaa
Datum objave: 21 Studeni 2009 u 12:41
koje slike ,pravi si majstor fotografije
|
Objavio: Anaida
Datum objave: 21 Studeni 2009 u 12:42
Miha fotke superiška - tople i nježne, pa zaboravimo da je jesen
------------- "Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca." P.Bosmans
|
Datum objave: 21 Studeni 2009 u 16:20
Ovdje kod nas je po danu toplo kao da je proljece a ne jesen
|
Objavio: Štefica
Datum objave: 21 Studeni 2009 u 17:14
Maca je preslatka na ovom proljetnom jesenskom suncu.
Cice-mace več cvatu,nije ni čudo,tak je toplo.
Neki dan sam na našem Dolcu vidjela kako prodaju tulipane,sadnice narcisa,zumbula i jaglace.
Mislim da je sve to prerano,pa još ni zima nije kalendarski počela.
|
Objavio: Željka23
Datum objave: 22 Studeni 2009 u 19:26
Mica je preslatka...
Pohvala za fotkice i biljčice!
|
Objavio: Lantana
Datum objave: 23 Studeni 2009 u 10:37
MihaS slike su prekrasne, izabrala si super motive i napravila super fotografije
------------- život je more
|
Objavio: sunceeee
Datum objave: 27 Kolovoz 2010 u 22:21
Pozdrav! Sve je lijepo, i biljke i mica maca, okučnica... A di su novije slikice?
------------- Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|