Izložba kamelija |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 19:16 |
Jagoda, dali se opet krajem veljače održava Velika izložba kamelija? Ovdje ništa ne piše... http://www.hdkamelije.hr/2011/02/24/poziv-na-veliku-izlozbu-kamelija/ |
|
Rijeka
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iskreno, žao mi je da nisam bila na izložbi, da sam mogla, došla bih.
Bravo Jagoda! Bravo curama koje su bile i fotoreporterkama ( što bi mi bez vas)
Svima vama
Triša je ovaj put opustošila MBM
Kamelije već imam a članarinu ću platiti na skupu u Opatiji, koju nadam se neću propustiti.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitam jagoda, predivne kamelije!
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao i uvijek do sada, još jedno prekrasno a usto i edukativno druženje. Izbor kamelija je zaista predobar. Ovaj cvijet mi je posebno drag, ali odustajem od njega, uživat ću u vašima. Pretprošle godine jednu kameliju mi je "utopila" susjeda za vrijeme GO, a ni ova preostala nije baš dobro na stubištu.
Čestitke našoj Jagodi. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo vas je vidjeti kako se lijepo družite na izložbi,Jagoda vam je sigurno dala dobru poduku iz uzgoja kamelija,pa ona je dama s kamelijama,Ja niti je razmišljam o nabavci kamenija,ipak je to mediteranska biljka,uživat ću u vašima,iako mi je Anaida rekla da ona ima kameliju u svom vrtu,ah da,pa ona i ima mediteranski vrt.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda, sve je bilo super, vidiš i sama, divno je biti djelom ljubitelja tako predivnog cvijeta kao što je kamelija. A ti si ne samo to, već puno, puno više od toga. Osobno sam sretna što smo zajedno u društvu ljubitelja cvijeća na ovom forumu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još malo mojih slika koje je uglavnom slikala Blanka, jer sam ja bila zauzeta...
Završni radovi na postavljanju postera o HDK prije početka....
Predsjednik i tajnica društva Darko i Vesna glavni i odgovorni za kamelije u Hrvatskoj...
Stiže nam i Hamara...
Ja , publika i kamelije...
Jedna od velikih kamelija...Baš me zanima da li će naći kupca...Cijena ne piše, ali mora da je paprena....
Za kraj još jedna moja slika sa kamelijama, slikano jučer kad smo bili sigurni da je sve u redu....
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo konačno i mene....Današnji mi je dan bio sadržajan, uzbudljiv i na neki način poseban....Najvažniji današnji događaj Velika izložba kamelija gdje sam imala i javni nastup, odnosno čitanje pravila o uzgoju kamelija protekao je opuštajuće, jer nije mi to prvi put, pa nisam imala tremu...Međutim prvi su me puta pažljivo slušale naše forumašice, pa sam morala biti koncentrirana da dobijem prolaznu ocjenu....Pročitala sam komentare Triše i Nataly i zaključila da sam dobila prolaznu ocjenu...
Drago mi je da je sve prošlo u najboljem redu i da je bilo dosta posjetilaca odnosno slušaoca naših pedavanja...Mislim da i MBM mora biti zadovoljan jer je bilo dosta prodaje...Samo naša ekipa kupila je 10 kamelija a i drugih biljaka...Nadam se da će ova izložba postati tradicionalna i da ćemo i iduće godine uživati u ljepoti cvijeta kamelije....Još moram naglasiti da sam zadovoljna jer je dosta forumašica na moj nagovor krenulo u kupovinu i uzgoj kamelija i da su sada i one kao i ja postale njene štovateljice...
TRIŠA hvala ti na komplimentima za moj javni nastup i na lijepim slikama koje si objavila. Čestitam na kupovini 3 kamelije...Ti si jedna od onih koja je na moj nagovor kupila prvu kameliju i onda nastavila...
NATALY hvala i tebi na lijepoj reportaži....Žao mi je da nisi stigla na vrijeme, ali ipak si došla i provela s nama dio svog slobodnog vremena...
ADMINE za izložbu sam saznala onda kad sam objavila temu..Nadam se da ću iduće godine znati ranije pa možeš staviti u kalendar...Sad će uskoro biti još jedna slična manifestacija u Opatiji. To mi je danas rekla nova predsjednica Opatijske udruge kamelija. Kad saznam termin i dnevni red objaviti ću ...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno !
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno
Koliko god mi je žao što nisam mogla doći, u jednu ruku je i dobro, jer tko zna s čim bi sve došla kući |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno!
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene sa par slika.
Splet okolnosti je doveo do toga da sam propustila Jagodino predavanje . Kad sam došla, Triša i Hamara su već bile na blagajni gdje je vladala gužva. Triša, nisam do sad skužila da si kupila tri kamelije....Bome ti je bio dobar ulov . Jagoda je bila u gužvi, tako da je nisam uspjela slikati. Sreća da je to prije učinila Triša. No, zato sam u kadar uspjela uhvatiti prvu pratilju naše dame s kamelijama - BLANKU C. koja je razgovarala sa novom forumašicom (ne znam joj forumsko ime) Sve što sam stigla napraviti je sliknuti par sličica, kupiti kameliju (još ne cvate) i trk za Hamarom i Trišom na kavu. Nadam se da će ova izložba postati tradicionalna i da ću idući put doći na vrijeme. Jagoda |
|
BLANKA C.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izložba je bila lijepa i poučna.
Čekat ćemo da Jagoda stavi svoje slike.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ste barem ranije javili za ovaj sajam, da ga uvrstimo u listu sajmova. vise bi ljudi sanalo za njega.
sve u svemu predian izbor biljki!!!!!!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma što reći rođena je za pozornicu
Slike kamelija će vjerojatno staviti još netko, ali evo i ja imam nekoliko
Od hrpa izloženih kamelija, ove tri su od danas u mom dvorištu
|
|
RIJEKA
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izložba kamelija bila je vrlo poučna, bilo je dosta ljudi i bila je baš gužva i na blagajni. Normalno da nas je okupila naša Jagoda, koja je u riječkom klubu jako aktivna i svi znamo da je ona naša "dama s kamelijama".
čuli smo puno korisnih podataka, ništa nisam zapamtila, ali sve to ima Jagoda na pismeno. Pozorno smo slušali sve govornike, ali ipak najpozornije našu Jagodu, koja je već postala prava medijska ličnost. Malo u novinama, malo na televiziji, na izložbama drži predavanja i to joj odlično ide - da to je naša Jagoda.
Sada nekoliko slika.
|
|
RIJEKA
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Jagoda ,nadam se da ce biti jos slika
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidimo se Jagoda, nikako to neću propustiti.
|
|
RIJEKA
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno hvala na iscrpnom izvještaju jedino je šeta što je daleko pa nemam priliku posjetit izložbu, a vidim da su cijene umjerene pa bi si mogla priuštiti koju ljepoticu.
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |