Jani - voli svašta raditi.... |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Lipanj 2014 u 21:55 |
Hvala Aralija na lijepim komplimentima <3
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
Sponzorirani linkovi | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene , pogledala od početka jer mje je naziv privukao, stvarno znaš raditi svašta, mene su oduševila jajca i kuklice u raznoraznim izvedbama, a i decupage tehnika pa satovi sve je
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Stenik i Anastazija na lijepim riječima i posjeti moje galerije
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pregledala sam sve od prve do zadnje slike i stvarno sam oduševljena ! Za ovo treba imati super mirnu ruku i jako puno strpljenja. Imaš super ideje - samo tako nastavi ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
stenik
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
waooooooooo
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Tajči - jedva čekam i tvoje slikice novih radova !!!
Evo još jednog od mojih satova - proizvodnja u potpunosti moja.......gipsani odljev sam radila sama, šablonu sam rezala ja, a i kazaljke sata sam bojala u smeđu i zlatnu boju (što se doduše na slici baš i ne kuži :((( ) I još nešto moram napomenuti - na ovom satu sam išla isprobati 2k varijantu s drvofiksom kao step 1, a step 2 je original Cadence. I kao što vidite drage moje, raspucalo se bez greške!!! Na nekim drugim radovima sam isprobavala čak i miksanje step 1 od "mađarca" a step 2 Cadence, pa onda step 1 mađarac a step 2 Crackle Sotile - I SVE SE RASPUCALO najnormalnije. |
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jani, pa ako je svašta, neka ja svašta, i ja budem tako nešto svašta napravila.
Radovi su ti super |
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Fany54
|
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prvi put sam kod tebe u gostima i pogledala koliko mašte i kreativnosti imaš sve je prelijepo, i sama volim ručne radove bavim se heklanjem pletenjem a najviše slikam u glavnom oduševljena sam tvojim radovima
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Vlatka - hvala ti lijepa!
Na kutiji s gornje strane su šablone, a s donje je motiv s neke prastare salvete. Inače, šablone ti kupujem kojekuda - Megacolor, NB hobby, Lumos, Chemaco, Perlica - a i kod Monart (na fejsu) sam nešto uzimala..... neke i sama režem...
|
|
|
vlatka-
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me i na ovoj tvojoj galeriji....
Jako lijepo, kao i sve ostalo.... Da li je na ovoj kutiji šablona ili transfer i gdje kupiš ove lijepe šablone?
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napravila sam i komplet samo za svoj gušt, kutija za maramice i vaza:
|
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radilo se u zadnje vrijeme dosta toga, ali nisam imala priliku stavljati slike......
U zadnje vrijeme dosta volim raditi sa šablonama, pa sam tako napravila i ove crno-bijele podloške za čaše. Obično volim da podlošci imaju dva lica, pa stavljam sliku gdje se vidi i jedna i druga strana: Ovo mi je posebno draga podloga, rađeno kompletno u domaćoj izvedbi, muž je dobio zadatak ispiliti motiv koji sam mu iscrtala, ja pobrusila i fino obradila i na kraju dobila ovo: ...... par dana me držala crvena faza pa sam napravila i komplet svijećnjaka i podložaka za čaše: |
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jedan anđeo .....
Radila sam i heklanu košaricu - recikliranje "šuškavih" vrećica iz placa i pekarne: Šalica koja je napukla mi je poslužila za poigravanje špagom (ujedno ju špaga drži čvrsto) školjkicama i mašnama.... |
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me ponovno malo s novim radovima!
Na gipsane odljeve sličice sam lijepila odljeve anđeleka u gipsu, Darwi i fimo masi..... |
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |