Mima35 - evo i mene |
Odgovori | Stranica <1 5354555657 58> |
Korisnik | |
tea_luna
Već proklijao Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako zgodne pisanice ,,,,superrrr... < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
Sponzorirani linkovi | |
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala curke na komentarima.
Čini mi se da smo se nešto prorijedili na forumu.
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A neeee, samo se čekalo tko će prvi! Prekrasne su ti i kutijice i pisanice. Idemo ususret proljeću ili moramo još čekati da nas nešto pogura ? Ja čekam sunčeko i ciklonu
|
|
vlatka-
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super mi je sve...jako, jako lijepi radovi....
|
|
thania
Nedavno posijan Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je lijepo,ali kutijice su mi predivne!
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo ljeto smo malo renovirali stan pa je ovaj kompletić kutija s ružama dekoracija na novom regalu. |
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima i ružice! Super su ti! A dekupage na zidu me oduševio, jesi li radila podlogu sa akrilnom bojom ili je dobra obična za krećenje?
Da i sve manje nas ime na CIF-u, žao mi je zbog toga jer smo tu najviše razmjenjivale iskustva i međusobno si pomagale savjetima! Pozdrav draga Mima! |
|
ane6
Pustio korijenje Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme ovo je sve prekrasno,poželim da se i ja okušam u tom.Ne vjerujem da bila tako uspješna ali zato uživam gledajući.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav ! Sad sam prvi puta u ovoj tvojoj galeriji, iako sam viđala tvoje radove u "Friško iz pećnice". Krenula sam od zadnje stranice i zaglavila na forumu sve dok nisam došla do prve stranice, toliko si me oduševila sa svojim radovima. Od sada sam ti tu redoviti gost ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Mima - jako mi je drago vidjeti ponovno tvoje radove ,krasni su kao uostalom i svi prije.
I kao što je Okić napisala, žao mi je što nas je sve manje ovdje.......i ja sam ovdje naučila jako puno toga što danas znam. Zbog nemogućnosti stavljanja slika (imala sam stari komp koji nije mogao dodavati slike) i ja sam jako davno bila ovdje. Večeras ću i ja malo osvježiti svoje galerije novijim radovima.
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
vlatka-
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super Mima, radovi su ti kao i uvijek preljepi i puna si novih ideja.
Kako si se samo sjetila decoupage na zidu? Super ideja.... Da Okić, šteta da nas je sve manje....i ja sam kao i Jani najviše naučila na ovom CIF-u i ustvari tako i počela sa ovim hobijem. Nesebično ste pisale o svojim iskustvima i davale podršku nama koje smo tek bile početnice....
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na pohvalama.
Decoupage na zidu radim na zidovima obojanim običnom bojom za zidove (nisu bojani akrilnim bojama).
Kako sam se dosjetila, pa otvorila sam porodiljni a još nisam rodila pa doma čamim čekajući porod i smišljam svakakve gluposti. Nadam se da ću uskoro roditi jer svakodnevno šokiram muža kad dođe s posla s novim kreacijama a on jadan ne smije ništa reći.
Onaj decoupage u hodniku sam skroz izmijenila jer mi se onakav nije sviđao a i trebalo ga je povezati sa zelenim vješalicama. Evo nove varijante.
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 5354555657 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |